vrijdag 2 december
14:00 CET

Live Webinar: Twitteren bij de tandarts

Spreker(s): Maaike Dorsteen

Inloggen of registeren

Om deze webinar te bekijken, moet u inloggen met uw account. Heeft u nog geen account? U kunt er gratis een aanmaken.

Twitteren bij de tandarts

Maaike Dorsteen

Het is volkomen normaal om je sportprestaties te delen met je vrienden op Facebook, een nieuwe baan of een promotie wordt vanzelfsprekend op LinkedIn geplaatst en op Instagram doen vooral foto’s van je voor-, hoofd en nagerecht het goed. Maar een bezoek aan de tandarts plaats je toch niet online? Of wel?

Social influencer Maaike Dorsteen, bekend van onder meer haar website Furrow.nl, vertelt samen met Dennis van Bentum (salesmanager bij Ultradent) tijdens deze webinar ‘Twitteren bij de tandarts’ alles over de steeds grotere rol van social media in de zorg. Wist je bijvoorbeeld dat bloedend tandvlees maar liefst 300 keer per dag wordt gegoogled? En ook mooie tanden behoort tot één van de meest populaire zoekwoorden van Nederland.

Waar moet je als tandarts rekening mee houden? Wordt het ‘live’ bleken van je tanden via YouTube echt onze toekomst? Leer in deze webinar hoe de invloed van Twitter, Facebook en Instagram langzaam ook in de tandartspraktijk doordringt.


Verschijningsdatum: 02/12/2016
Einddatum: 02/12/2019

“Twitteren bij de tandarts” is mede mogelijk gemaakt door de Tribune Group GmbH. Tribune Group GmbH is erkend door ADA CERP en AGD PACE..

Spreker(s)

Maaike Dorsteen

Vraag het de expert

Leave a Reply