vrijdag 5 juni
13:00 Berlin

Live Webinar: Obturatie van het wortelkanaal

Spreker(s): Richard Hakse

Log in of registreer alstublieft

Om deze webinar te bekijken, moet u inloggen met uw account. Heeft u nog geen account? U kunt er gratis een aanmaken.

Obturatie van het wortelkanaal

Richard Hakse

Tandarts-endodontoloog Richard Hakse behandelt de obturatie van het wortelkanaal, met aandacht voor voor- en nadelen van diverse vultechnieken en een demonstratie van het obturatiesysteem Elements IC.

In deze webinar behandelt tandarts-endodontoloog Richard Hakse de obturatie (opvullen) van het wortelkanaal. Hierbij is aandacht voor diverse vultechnieken en hun voor- en nadelen, klinische uitdagingen en valkuilen. Daarnaast demonstreert Hakse hoe de obturatie kan worden uitgevoerd met behulp van het obturatiesysteem Elements IC van Kavo Kerr. Tijdens de livesessie is het mogelijk vragen te stellen aan de docent.

Programma van deze webinar:

  • Doel en methoden van obturatie
  • Koude vultechnieken
  • Warme vultechnieken
  • Obturatie-units
  • Elements IC

Verschijningsdatum: 05/06/2020
Einddatum: 05/06/2023

“Obturatie van het wortelkanaal” is mede mogelijk gemaakt door de Tribune Group GmbH. Tribune Group GmbH is erkend door ADA CERP en AGD PACE..

Spreker(s)

Richard Hakse

Richard Hakse is in 1991 afgestudeerd als tandarts en later als endodontoloog in Leuven. Sinds 2014 werkt hij drie dagen per week in een eigen praktijk voor endodontologie. Daarnaast is hij universitair docent bij de opleiding tandheelkunde van de Universiteit van Leuven.

Vraag het de expert

Laat een antwoord achter